BADIIY MATN STRUKTURASIDA DETALNING O‘ZIGA XOS O‘RNI (Bulletin of Innovative Research, 2026)
Ushbu maqolada  matnning tarkibiy elementi hisoblangan detal xususida mulohazalar, unga filologik yondashuv,  matnning kichik elementi sifatida qarash, e’tirof etish, so‘z birikmalari, gap paradigmalari, matn negizida tahlil qilish borasidagi nazariy masalalar bayon qilingan.