МИФОЛОГИЯДА УЧЛИК ТИМСОЛИНИНГ ҚЎЛЛАНИШИ (Bulletin of Innovative Research, 2026)
Мақолада бадиий адабиёт яратилишида учлик асосидаги мифологик тушунчаларнинг ўрни ва аҳамияти ҳақида сўз юритилади. Бунда мифология энг қадимги таълимотлардан бири бўлиб, у мафкуравий ва синкретик характерга эга эканлиги, мифлар дунёнинг барча халқлари томонидан яратилган муштарак маданий мерослиги кўрсатилган.